4 Ekim 2016 Salı

1 gün gecikmeyle...





Malum dün 4 Ekim DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ idi, bir gün gecikme ile bende bu postu yayınlamak istedim. Sevgili ev dostlarımızın günü kutlu olsun. Bunlarda benim kızlar. Madam (kedoşum) Marvel (köpüşüm) ikisini de çok seviyorum, ama Marvişin yeri bir başka galiba...

Bu arada mutlaka biliyorsunuzdur ama iki güzel bilgi paylaşmak isterim ev dostları olanlar için. Migrosda bir hafta süre ile (hayvanlar gününe yönelik) bütün pet ürünleri yarı fiyatına satılmakta. Ayrıca www.temizmama.com adresinden hem taze hemde çok uygun fiyatlara ev dostlarınızın ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

7 yorum:

  1. Marvel ne güzel bakmış öyleee...

    YanıtlaSil
  2. Çok şirin ya Nazan, çok tatlı, yerim ben onu.

    YanıtlaSil
  3. Gununuz Kutlu Olsun du :)

    YanıtlaSil
  4. Migros'ta indirim vardı. Ben de biraz stok yaptım hem eve hem de mahallenin patilerine. Sizin mıkırları geç de olsa kutluyorum, benim nazarımda hep korunmalı, hep yaşatılmalılar.

    YanıtlaSil
  5. Oy yerim onları, öperim, mıncıklarım.Çok tatlılar. Hep bizimle olsunlar her günümüz kutlu olur. Hayat onlarla harika!

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederiz Tülin teyzemiz.
    Teşekkürler Kedilievin tarzı
    Kesinlikle yazdan kalan. Benimde site içinde bu yaz 6 tane yavru (artık büyüdüler)kedim var. Her sabah işe giderken beni görünce önüme çıkıyorlar ve bende mamalarını veriyorum. Bizim sitemiz o anlamda çok bilinçli sokak hayvanlarına da çok fazla sahip çıkıyorlar.
    Evet Evrenciğim hep bizimle olsunlar. Bize çok iyi geliyorlar.

    YanıtlaSil